Биоактивни добавки на Корпорация "Тянши"

RU | 
НАЧАЛО ПОЛЕЗНО СЪТРУДНИЧЕСТВО ЛИТЕРАТУРА КОНСУЛТАЦИЯ
Тема на месеца
Продуктите на Корпорация "Тянши" са:
- с международен сертификат за качество ISO 9002; FDA, GMP;
- базирани на древни китайски и тибетски рецепти, с прилагане на най-новите биоинженерни технологии;
- натурални, лесно усвоими, не съдържат стимуланти;
- съдържат много необходими аминокиселини, витамини, микроелементи - желязо, цинк, магнезий;
- не предизвикват натрупване в организма и привикване;
- са подходящи и за здрави хора - с профилактично действие.
Биоактивни добавки към храната
Според китайската философия човекът е не само биологично, а и енергийно същество. Основа на здравето е балансът между "Ин"- статичната женска и "Ян" - подвижната мъжка енергия, а болестите са нарушаване на баланса.
Биоактивните добавки "Тянши" възстановяват енергийния баланс, т.е. възвръщат здравето на човека, като активизират неговите природно заложени жизнени сили и регулират имунната му система. Те помагат на организма, давайки му необходимото, да се излекува самостоятелно и естествено. Имат три основни направления на въздействие върху организма на човека:

ПречистванеХитозан
Изразява се в детоксикация, извеждане от организма на свободните радикали, солите на тежки метали, радио-нуклеидите и пречистване на клетките от натрупания. Има лимфодренажен ефект, освобождаване на червата от слуз и от екстрементни камъни. Към добавките за пречистване спадан Антилипиден чай, Хитозан, Двойна целулоза, Дайджест.
КомпенсиранеЦинк
Отстраняване дефицита на макро и микроелементи - желязо, цинк, магнезий и др, аминокиселини, витамини, полиненаситени мастни киселини и други важни нутриенти. За възстановяване на нормалния обмен и функциите на всеки орган и система се използват компенсиращите добавки Биокалций, Биоцинк, Екстракт от фурми, Спирулина.
ВъзстановяванеАгарик
Саморегулация и стабилизация функциите на всички органи и системи, укрепване на здравето чрез активизиране резервните сили на самия организъм - нормализиране на метаболизма и повишаване на имунитета. Възстановяващи и регулиращи хранителни добавки на "Тянши" са - Кордицепс, Вейкан, Икан, Холикан, Лян Ян, Мака, Масло от чесън, Масло от иглика.
 
  Начало| |Полезно|Сътрудничество|Консултация|Общи условия| Контакти    © 2019, X-Digital